Orange Eagle Nieuws

Op deze pagina vindt u artikelen die door de medewerkers van Orange Eagle geschreven zijn. Dit kunnen interessante ontwikkelingen zijn voor uw branche, maar het kunnen ook leuke anekdotes zijn over een recente gebeurtenis. Houd deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

« Terug naar overzicht

Giesbeek A&D Triathlon

Door: A&D Totaal
24-01-2019

A&D Totaal is de hoofdsponsor van de Giesbeek A&D Triathlon op 18 augustus 2019.

2019 is alweer in volle gang. In 2019 is één van de doelstellingen van A&D Totaal om een bijdrage te leveren aan onze omgeving. Mooi gezegd, maar we voegen nu ook daad bij woord: vol trots kunnen we hierbij aankondigen dat we de hoofdsponsor van de Giesbeek A&D Triathlon zullen zijn. Een evenement waar een aantal mooie gedachtes achter schuilen:

  • ‘Ons dorp’ Giesbeek nog meer op de kaart zetten;
  • Een bijdrage aan een goed doel leveren: dit jaar is dat onderzoek naar Pulmonale Hypertensie.

Naast de bijdrage als hoofdsponsor, zal dat ook betekenen dat enkele medewerkers zelf mee zullen doen aan de Triathlon. Daarnaast zullen er ook vrijwilligers optreden tijdens het evenement. Bijvoorbeeld als vrijwilliger voor EHBO-ondersteuning.

De triathlon kent een aantal varianten, maar één ding heeft iedere variant met elkaar gemeen: er wordt gezwommen, gefietst en hardgelopen. Dit kan alleen of in teams. Een mooie uitdaging voor jong en oud.

We zoeken nog enthousiaste EHBO’ers die op deze dag hun steentje willen bijdragen. Ook is de organisatie nog op zoek naar andere sponsoren, om het evenement een groot succes te laten worden.

We nodigen hierbij onze klanten, cursisten, medewerkers en andere belangstellenden uit om op 18 augustus 2019 als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger aanwezig te zijn. Meer informatie volgt uiteraard.

Kijk voor meer informatie over de triathlon zelf op: http://www.giesbeektriathlon.nl/