Orange Eagle Nieuws

Op deze pagina vindt u artikelen die door de medewerkers van Orange Eagle geschreven zijn. Dit kunnen interessante ontwikkelingen zijn voor uw branche, maar het kunnen ook leuke anekdotes zijn over een recente gebeurtenis. Houd deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

« Terug naar overzicht

En daar was het coronavirus plotseling...

15-05-2020

In onze vorige blog gaven we een kijkje in de keuken van Orange Eagle. In deze blog staat het coronavirus centraal. Hoe was de afgelopen tijd en wat gaat het nog brengen?

Bedankt!

Voordat we hier een antwoord op geven, willen we iedereen bedanken die:

  • Meegewerkt heeft de afgelopen tijd om oplossingen te bedenken binnen Orange Eagle om zo goed mogelijke en veilige dienstverlening te kunnen bieden.
  • Vertrouwen had in onze oplossingen: hierbij dus een grote dank aan onze klanten en cursisten die achter onze oplossingen stonden en erg flexibel en positief gereageerd hebben hierop.

Hoe was de afgelopen tijd?

De afgelopen tijd was onzeker en hectisch voor iedereen en dat is en blijft het voorlopig nog wel. Gelukkig heeft ons bedrijf een stabiele basis en zijn we klaar voor de drukte die op ons af gaat komen. We zien ook een mooie trend ontstaan: het lijkt erop dat we als samenleving flexibeler, verdraagzamer, minder zakelijk en liever zijn voor elkaar in zo’n tijd als deze. En het blijkt dat we met wat aanpassingen vaak prima thuis kunnen werken wat veel voordelen heeft voor mens en milieu. Wat ons betreft positieve ontwikkelingen die we zouden moeten proberen vast te houden.

Wat heeft het opgeleverd?

In unieke tijden zoals deze, merk je dat er nog creatiever nagedacht wordt en dat veel mensen in oplossingen gaan denken. Bij Orange Eagle werden we daardoor gedwongen om meer na te denken over digitale oplossingen. Gelukkig hadden we daar grotendeels al ervaringen mee en hadden we de kennis en middelen in huis om dit verder te ontplooien. Zo is de livestream een onderdeel of alternatief geworden voor een aantal van de trainingen van ons moederbedrijf A&D Totaal. Iets waar je normaliter maanden de tijd voor neemt om voor te bereiden was binnen een paar weken klaar voor gebruik, maar de resultaten en positieve feedback geven veel voldoening. De recente ervaringen geven zelfs inzicht in mogelijkheden voor de toekomst wanneer dit kwalitatief gezien een toevoeging heeft op klassikaal praktijkonderwijs. We zijn erg trots op hetgeen we in zo’n korte tijd bereikt hebben. Hieronder een kleine impressie van zo'n training via een livestream.

Wat brengt de nabije toekomst?

De nabije toekomst brengt iets meer duidelijkheid dan voorheen. We weten dat we voorlopig weer mogen nadenken over klassikale trainingen in een aangepaste vorm in de met een mooie term benoemde 1,5 meter samenleving. Iedereen wist dat deze 1,5 meter samenleving aankomend was en gelukkig hadden we ons daar dan ook al op voorbereid. Afgelopen vrijdag 8 mei hebben we onze klanten en medewerkers hierover geïnformeerd. De laatste documenten hierover kunt u altijd terugvinden op onze contactpagina.

Hulp nodig?

Mocht u als bedrijf hulp nodig hebben bij het succesvol inzetten van digitale oplossingen zoals e-learning of livestreams, trek dan aan de bel bij ons zodat we onze ervaringen met u kunnen delen en waar nodig kunnen assisteren.

Houd vol!

We wensen iedereen nog veel succes toe in deze hectische tijd! Blijf elkaar helpen en blijf de positieve benadering die velen hebben vasthouden.