Neem hier contact met ons op

Ik heb interesse

Een animatie kan een op zichzelf staande productie zijn om snel en simpel een boodschap over te brengen. Ook kan een animatietechniek gebruikt worden voor veel grotere producties zoals een complete film, commercial of bedrijfsfilm. Echter kan een animatie ook onderdeel zijn van een grotere mediaproductie. Hieronder hebben we enkele animatietechnieken benoemd waarin we bij Orange Eagle gespecialiseerd zijn. Wanneer het in een 360 graden omgeving geplaatst wordt en met een VR-bril bekeken wordt, dan maakt men de stap naar Virtual Reality.

Motion Graphics

Motion Graphics zijn geanimeerde effecten in mediaproducties. Denk hierbij aan titels, logo's en andere effecten om uw mediaproductie nog professioneler te maken.

3D-animaties

We maken complete 3D-modellen die we in andere software kunnen gebruiken zoals webshops en mediaproductie. In mediaproductie kun je dergelijke animaties terugvinden in combinatie met fotografie, video, als losstaande animatiefilms of in Augmented Reality. 3D-animaties zijn complexe en professionele technieken die een grote toegevoegde waarde kunnen hebben om dingen te bereiken die met een camera niet kunnen.

Simpele uitleganimatie

Korte animaties die snel en simpel een boodschap overbrengen. Denk aan een korte introductie van een dienst of een simpele uitleg van een product of systeem.

Stop motion

Een zeer bekende vorm van animatie waarbij de illusie gewekt wordt dat voorwerpen uit zichzelf bewegen. Hiermee kunnen zeer creatieve eindresultaten bereikt worden. Het is een zeer oude animatietechniek die sinds het begin van film bestaat. De bekendste toepassing van stop motion is een tekenfilm, maar het is ook zeer geschikt voor gebruik met fysieke objecten.

Stop motion

Heeft u interesse in het maken van een animatie?

Interesse?