Onze werkwijze

We werken volgens een vaste projectaanpak, waarbij onze specialisten in een team samenwerken. Een team met altijd een projectmanager, creatief manager en andere specialisten. Met dit team en onze vaste projectaanpak zijn we in staat om jullie doelen te verwezenlijken! En het liefst op een onderscheidende en verbluffende manier.

Stap 1: Kennismaking

De eerste stap is uiteraard een kennismaking. Dit kan een telefonische kennismaking zijn of een kennismaking op jullie locatie of bij ons op kantoor. Het is in ieder geval een kennismaking waarin we jullie behoefte bepalen. We gaan bepalen wat jullie wensen, eisen en doelen zijn.

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Offerte

Op basis van jullie wensen, eisen en doelen maken wij een eerste offerte. In deze offerte geven wij jullie een indruk van de mogelijke mediaproductie. De opties in de offerte bespreken we graag samen met jullie, om tot een afgekaderd project te komen.

Stap 2: Offerte

Stap 3: Creatieve inspiratiesessie

Nadat we met elkaar tot overeenstemming gekomen zijn, gaan we samen met jullie brainstormen om tot concrete ideeën te komen. In de creatieve inspiratiesessie bespreken we jullie (marketing)beleid, jullie wensen, de doelen en de doelgroep. Op basis hiervan gaan wij de ideeën uitwerken op een creatieve en onderscheidende manier. 

Stap 3: Creatieve inspiratiesessie

Stap 4: Productieplan

Op basis van de creatieve inspiratieessie zal een productieplan opgesteld worden. Afhankelijk van de grootte van de productie vinden jullie hier alle belangrijke zaken terug waaraan gedacht moet worden tijdens de productie. Hier vinden jullie altijd een synopsis (korte beschrijving van de productie), het treatment (een uitgebreide beschrijving van alles wat op beeld te zien is) en een draaiboek terug.

Stap 4: Productieplan

Stap 5: Uitvoering

We gaan volgens het productieplan aan de slag. Afhankelijk van het soort productie betekent dit dat opnames gemaakt worden en materiaal gecreëerd wordt volgens het productieplan.

Stap 5: Uitvoering

Stap 6: Montage en bewerking

We gaan het materiaal dat is gecreëerd bij de uitvoering, monteren en bewerken, zodat we een eerste concept kunnen aanbieden.

Stap 6: Montage en bewerking

Stap 7: Feedback

Nadat het eerste concept is aangeboden, kunnen jullie als klant in minimaal twee feedbackrondes feedback leveren op het concept, zodat wij deze feedback doorvoeren.

Stap 7: Feedback

Stap 8: Afronding

We ronden de productie af door het eindresultaat op te leveren. We hebben een blije klant die de vooraf gestelde doelen behaald heeft.

Stap 8: Afronding

Interesse in een mediaproductie van Orange Eagle?

Interesse?