Virtual Reality

Virtual Reality is een mooi concept om de kijker een volledig beeld te geven en zelf te laten bepalen waar hij/zij naar kijkt. Het heeft mooie toepassingen en kan uw bedrijf onderscheiden van anderen. Daarnaast kan het een oplossing bieden voor ingewikkelde uitdagingen. BIj Orange Eagle zijn we bedreven in aantal technieken. Zoals 360-graden video's, 360-graden foto's, 360-graden animaties, combinaties daartussen en augmented reality (AR). Kijk ook eens op onze blog over Virtual Reality voor meer uitleg over de verschillende vormen van Virtual Reality: Blog Virtual Reality

Bekijk hieronder een voorbeeld van een Interactieve Virtuele Rondleiding (360-graden fototour) van het Focus Filmtheater in Arnhem. Dit betreft een voorbeeld waarin diverse technieken van 360-graden fotografie tot video gecombineerd zijn voor een unieke ervaring.

Virtuele Rondleiding

De gebruikte techniek is 360-graden fotografie waarmee een kijker zelfstandig rond kijkt. Met de juiste tools stellen we hiermee een interactieve rondleiding samen om jouw doelgroep rond te leiden. Ideaal voor het toerisme, werven van personeel, evenementen of om jouw medewerkers bewust te maken van de veiligheid in een gebouw.

360-graden video

Hetzelfde als een 360-graden foto, maar dan in de vorm van een video. Het geeft de kijker volledige controle om zelf te kijken waar hij/zij wil en is uitermate geschikt om te gebruiken met een VR-bril. Een unieke ervaring en een techniek die veel gebruikt wordt in sport, muziekvideo's, films en het onderwijs. Vooral in het onderwijs biedt dit mogelijkheden tot gamification en scenario gebaseerd leren.

360-graden video

360-graden animaties

Nog een stapje verder gaan we met 360-graden animaties wat feitelijk animaties zijn waarbij je volledig rondom kunt kijken vanuit één perspectief. Zo kan een beleving bereikt worden die op een normale manier moeilijk bereikt kan worden. Het wordt veel gebruikt in het onderwijs en in de entertainment industrie. Wanneer je ook nog eens zelf controle hebt, dan spreek je over VR-gaming. Bij Orange Eagle maken we zelf 360-graden animaties.

360-graden animaties

Augmented Reality

Augmented Reality is een mix tussen de werkelijkheid en het plaatsen van virtuele onderwerpen in deze werkelijkheid. De gebruikte technieken zijn 3D-animaties (die we zelf maken) en een manier om deze over de werkelijkheid te laten zien d.m.v. bijvoorbeeld een AR-bril of op een scherm zoals een mobiele telefoon (Pokémon GO). Het wordt veel gebruikt in het onderwijs en de entertainment industrie.

Augmented Reality

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van VR?

Interesse?