Video

Het doel van de video is enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat van de productie. Een video die bedoeld is om iemand iets te leren is een totaal andere video dan een video die bedoeld is om een bedrijf, merk of product te promoten. Bij Orange Eagle zullen we dan ook altijd het doel en de doelgroep centraal stellen bij de videoproductie. We denken er graag over mee hoe we het doel en de doelgroep kunnen bereiken op een creatieve manier. Zo bereiken we een hoogwaardig eindresultaat. Hieronder benoemen we verschillende soorten video's die we voor u zouden kunnen produceren. Video's voor op uw website, om op social media te plaatsen of om op TV te laten zien. Ook kunnen we samen met u een beleid voor videomarketing opzetten en onderhouden. Een videoproductie van Orange Eagle is altijd creatief en professioneel, gaan we samen aan de slag?

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een belangrijk onderdeel van het marketingbeleid (zie: videomarketing) en moet goed passen bij de kernwaarden en uitingen van het bedrijf. Je wil onderscheidend zijn en de doelgroep interesseren. We gebruiken daarbij diverse innovatieve technieken om jouw bedrijf zo uniek mogelijk te presenteren!

Videomarketing

Videomarketing (of mediamarketing) is een dienst waarbij (zoals de naam al doet vermoeden) video's en marketing samen komen. Een modern marketingbeleid vraagt om het structureel aanbieden van media in de vorm van video en animatie en het analyseren ervan. Kijk snel verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Dronebeelden

Bij Orange Eagle maken we ook gebruik van drones wanneer dit een toegevoegde waarde heeft. Uitermate geschikt om unieke wijde beelden toe te voegen waarmee je je kunt onderscheiden. We zijn in het bezit van de benodigde papieren, zodat we officieel en veilig kunnen vliegen met een drone: wel zo belangrijk!

Aftermovies en teasers

Heeft u een evenement of speciale gelegenheid waarvan u de beelden vastgelegd wilt hebben. En waarvan u de beelden wilt delen met de genodigden middels een aftermovie. Of wilt u mensen vooraf al prikkelen middels een teaser?

Commercials en promotievideo's

Wilt u uw product of dienst op een unieke manier presenteren? En wilt u daarmee ook echt uw doelgroep bereiken? Laten we uw product of dienst dan op een creatieve manier in beeld brengen, de video's plaatsen op de diverse social media en analyseren of we onze doelen en doelgroep behaald hebben. Kijk ook eens op onze pagina over videomarketing.

Contentvideo's

Voert u beleid op het gebied van videomarketing? Wilt u structureel nuttige video's plaatsen voor uw doelgroep op social media? Video's die gerelateerd zijn aan uw product of dienst, maar vooral informatie en tips geven. Laten we samen periodiek een contentvideo publiceren! Kijk ook eens op onze pagina over videomarketing.

Instructievideo's

Bent u op zoek naar instructievideo's om uw klanten of medewerkers iets bij te brengen over een bepaalde dienst, een product of werkwijze? Weet u zelf precies wat u in de instructievideo wilt laten zien? Of heeft u daar nog hulp bij nodig? Naast de kennis van media, hebben we ook de onderwijskundige kennis.

Werving nieuw personeel

Is jouw bedrijf op zoek naar personeel? Wil je jouw toekomstige collega's een goede indruk geven van jouw bedrijf op een onderscheidende manier? Laten we dan een video maken voor het werven van nieuw personeel. We kunnen zelfs interactiviteit toevoegen en het combineren met een Virtuele Rondleiding binnen jouw bedrijf!

Brand story

Een brand story (in het oerNederlands 'merkverhaal') is een verhaal over de identiteit van uw merk. Een inspirerend verhaal over de historie van het merk, waar het merk voor staat en wat het bijdraagt aan de wereld. Het vormt de basis van uw merk! 

Brand story

Testimonial

Wat is er mooier dan dat uw klant vertelt waarom uw bedrijf, product of dienst zo geweldig is? Precies: helemaal niets. Een testimonial is daarom uitermate geschikt om positieve aandacht te krijgen voor uw bedrijf, product of dienst. 

Testimonial

Referenties

Heeft u interesse in één van onze videoproducties?

Interesse?