Portfolio

Hieronder vindt u een greep uit enkele mediaproducties die door Orange Eagle zijn uitgevoerd. Het geeft u een indruk van hetgeen mogelijk is. Iedere mediaproductie is echter een uniek project met een uniek eindresultaat. Een project op basis van de gestelde doelen, de doelgroep, het huidige marketingbeleid en de wensen van de opdrachtgever. Bekijk ook onze social mediakanalen (zoals ons YouTube en Vimeo kanaal) voor meer door ons geproduceerde media.

Bedrijfsfilm Farm Trans

Voor Farm Trans was de vraag om een nieuwe moderne bedrijfsfilm te maken waarin drie kernwoorden terugkwamen: People, Planet en Progress. Een verwijzing naar hun focus op de ontwikkeling van hun mensen, duurzaamheid en innovatie met data. De uitkomst is een mix van film en motion graphics waarbij ook veel droneshots gebruikt zijn.

Interactieve virtuele tour Focus

Voor het Focus Filmtheater in Arnhem hebben we op een geheel nieuwe manier een bedrijfspresentatie gemaakt. Met een interactieve Virtuele Rondleiding wordt de bezoeker door het Filmtheater en het restaurant geleid. Tip: bekijk op volledig scherm, kijk goed rondom en ontdek alle interactieve elementen.

Bedrijfsfilm Quadrance

Voor Quadrance hebben we een bedrijfsfilm gemaakt waarin het bedrijf als data-expert voor gebouwenbeheer neergezet moest worden. Een leuke opdracht waarvoor we met de wensen van het bedrijf aan de slag gegaan zijn. Diverse gebouwen van klanten van Quadrance zijn gebruikt voor het maken van opnames. Veelal drone-opnames met de toevoeging van Motion Grahics.

Project 'Ernhem'

Voor de hoofdstad van onze provincie hebben wij een interactieve mediaproductie gemaakt waarin we diverse specialiteiten toepassen met interactiviteit, video, hoogwaardige 360-graden fotografie, dronevideo- en foto. Hiermee hebben we alle wijken en meerdere hotspots van de stad in beeld gebracht en kun je jezelf virtueel door Arnhem leiden. Dubbelklik op de video voor volledig scherm.

Wervingsvideo Merba

Voor koekjesfabrikant Merba was de opdracht om een korte video te maken die zij kunnen gebruiken om potentiële medewerkers snel een indruk te geven van het bedrijf waar zij mogelijk komen te werken. Merba is een innovatief bedrijf dat passie heeft voor koekjes en waar de mens het verschil maakt. Deze thema's moesten dan ook duidelijk terugkomen. We hebben gekozen om daarbij de reis van het koekje in een vogelvlucht weer te geven.

Virtuele Rondleiding Camping

Voor Camping de Graafschap was de opdracht om een Virtuele Rondleiding te maken. Een rondleiding waarin de bezoeker vooraf een goede indruk krijgt van de diverse campingplaatsen, de accommodaties en de moderne faciliteiten. Hierbij zijn 360-dronefoto's, 360-foto's en normale foto's gecombineerd. Ook is de bewegwijzering in stijl van de camping aangepast.

Interactief scenario SLB

Voor onze klant Consortium Beroepsonderwijs was de opdracht om media te ontwikkelen voor hun nieuwe e-learning module studieloopbaanbegeleiding. Een e-learning module voor de studieloopbaanbegeleider om hem/haar beter voor te bereiden op het begeleiden van studenten. Hiervoor hebben wij o.a. dit interactieve scenario ontwikkeld. Tip: bekijk op volledig scherm.

Korte promo voor social media

Dit is een voorbeeld van een korte promotievideo die op social media of in een webshop geplaatst kan worden. De aandacht wordt direct getrokken van een potentiële koper en wekt de interesse wat hopelijk tot de koop van het product gaat leiden. Dergelijke korte video's passen goed in een mediamarketingbeleid van een bedrijf.

Dronecompilatie

In deze korte video hebben we een compilatie gemaakt van dronebeelden die we voor diverse projecten gemaakt hebben. Bekijk ook onze pagina over drones voor meer informatie over de mogelijkheden.

Motion Graphics: korte compilatie

Dit is een korte impressie van de mogelijkheden die je kunt bereiken met Motion Graphics. Motion Graphics zijn geanimeerde effecten in mediaproducties. Deze geven een professionele uitstraling en hebben een grote toegevoegde waarde indien juist toegepast. Zie ook onze pagina Animaties voor een indruk van de soorten animaties die wij maken.

Animatie 'Moet je een superheld zijn?'

Voor onze klant Consortium Beroepsonderwijs was de opdracht om media te ontwikkelen voor hun nieuwe e-learning module studieloopbaanbegeleiding. Een e-learning module voor de studieloopbaanbegeleider om hem/haar beter voor te bereiden op het begeleiden van studenten. Hiervoor hebben we o.a. deze animatie gemaakt om de vraag te beantwoorden of een SLB'er een superheld moet zijn.

Aftermovie Triathlon Giesbeek 2021

Het was eindelijk weer zover: er mocht weer een sportevenement gehouden worden. En dat was te merken: met een flinke opkomst was de tweede editie van de Giesbeek Triathlon een succes. Wij waren erbij om plaatjes te schieten. Naast honderden foto's van enthousiaste deelnemers en toeschouwers hebben we ook de aftermovie opgeleverd met beelden uit de lucht, onder water en op het vaste land.

Verslag evenement 'Beursvloer de Liemers'

Voor de Liemerse Uitdaging werden we gevraagd om mee te doen aan het evenement 'Beursvloer de Liemers'. Het doel was om een korte impressie te geven van het evenement middels een korte video. Een mooi initiatief waar we graag een steentje aan hebben bijgedragen.

360-graden VR-fototour

Deze VR-fototour maakten we voor de deelnemers en vrijwilligers van de Giesbeek Triathlon 2021. Deze fototour bestaat vooral uit 360-graden foto's, waarbij de kijker volledig rondom kan kijken zowel met als zonder VR-bril. Naast de 360-graden foto's vind je in deze tour ook shots vanuit de lucht, gemaakt met de drone. Een dergelijke tour is ook ideaal om medewerkers en bezoekers van jouw bedrijf rond te leiden binnen een gebouw!

Video Arnhems koor 'Decades'

Voor het Arnhemse koor 'Decades' werden we gevraagd om een simpele video te maken om potentiële koorleden een goede indruk te geven van het koor. Een soort wervingsvideo voor het koor dus. Een video waar het door hunzelf gezongen nummer de leidraad vormt. De video is zowel in het Nederlands als het Engels gepubliceerd vanwege de internationale doelgroep.

3D-productfoto's Panasonic GH5

Dit is een mooi voorbeeld hoe een product professioneel getoond kan worden op bijvoorbeeld een webshop. Met behulp van diverse technieken zorgen we ervoor dat een product (hier dus een camera), geheel rondom bekeken kan worden. In dit geval is het alleen horizontaal, maar ook verticaal is mogelijk. Er zijn diverse benamingen voor dit soort foto's. Wij gebruiken de term 3D-productfoto's, omdat we met 360-graden foto's iets anders bedoelen.

Virtuele Tour van Schijndel Metaal

Van Schijndel Metaal heeft een mooie professionele productieruimte en heeft behoorlijke wat vernieuwingen in het machinepark doorgevoerd. Daarom was het nodig om hun Virtuele Rondleiding te vernieuwen, zodat klanten en potentiële medewerkers een goed beeld hebben hoe het bedrijf eruit ziet en hoe zij werken. De tour bevat 100 Megapixel 360-graden foto's voor een professioneel resultaat.

Contentvideo: Het gebruik van animaties

In juli 2021 hebben we het gebruik van diverse soorten van animaties onder de aandacht gebracht. Diverse technieken en toepassingen zijn toegelicht om een indruk te geven aan de doelgroep van Orange Eagle. Daarom past dit goed in een marketingbeleid waar contentmarketing centraal staat. Zie ook onze pagina videomarketing voor meer informatie hierover.

Bedrijfsfilm 'De Vlinder'

Voor Koninklijke Visio hebben we voor een bijzondere groep 'De Vlinder' een bedrijfsfilm gemaakt. Een video met als doel om ouders en verwijzers (bijvoorbeeld een huisarts) bekend te maken wat deze groep voor kinderen met een visuele beperking kan betekenen. Een mooi project om een bijdrage aan te kunnen leveren.

Contentvideo: Wat is Video Tracking?

Onze contentvideo's (zie: contentvideo's) mogen uiteraard niet ontbreken in ons portfolio. Binnen Orange Eagle bieden we structureel contentvideo's aan die passen in ons videomarketingbeleid (zie ook: videomarketing). Deze video toont het gebruik van Video Tracking.

Instructievideo brandstadia

Dit is een 4K instructievideo die onderdeel is van een e-learning module Brandbestrijding. Een video waarin wordt laten zien welke drie brandstadia er zijn: het vlammenstadium, het smeulstadium en het gloeistadium. Met deze video wordt zowel kennis als inzicht verschaft aan de cursist om dit toe te kunnen passen in de praktijk.

Contentvideo: Werken met een greenscreen

Onze contentvideo's (zie: contentvideo's) mogen uiteraard niet ontbreken in ons portfolio. Binnen Orange Eagle bieden we structureel contentvideo's aan die passen in ons videomarketingbeleid (zie ook: videomarketing). Deze video toont het gebruik van greenscreens in de filmwereld.

Animatie diensten Trasformo

Voor Trasformo hebben we een korte animatie gemaakt zodat voor de doelgroep duidelijk is welke diensten er door Trasformo geleverd worden. De animatie is zo opgebouwd dat er eerst aandacht gevestigd wordt, vervolgens interesse gewekt wordt, er wordt een wens gecreëerd en er is uiteindelijk een duidelijke actie hoe contact opgenomen kan worden.

Contentvideo: Color grading

Onze contentvideo's (zie: contentvideo's) mogen uiteraard niet ontbreken in ons portfolio. Binnen Orange Eagle bieden we structureel contentvideo's aan die passen in ons videomarketingbeleid (zie ook: videomarketing). Deze video toont het zogenaamde 'color grading', ook wel kleurcorrecties genoemd.

Instructievideo praktijkoefening poederblusser

Deze 4K instructievideo, die gebruikt wordt in de e-learning module Brandbestrijding, laat zien hoe een vaste stoffenbrand geblust wordt met een poederblusser. Verschillende technieken en materialen worden toegepast in deze video om de (leer)doelen te bereiken zoals slow motion en motion graphics.

Contentvideo: Brandpreventie met kerst

Voor A&D Totaal plaatsen we maandelijks zogenaamde contentvideo's. Video's waarin je gratis informatie en tips weggeeft. Informatie en tips die uiteraard gerelateerd zijn aan de producten en diensten van je bedrijf. Deze video is rond kerst 2020 geplaatst met een aantal tips voor brandpreventie. Zie voor meer info: Contentvideo's

Contentvideo: Het gebruik van timelapse fotografie

Onze contentvideo's (zie: contentvideo's) mogen uiteraard niet ontbreken in ons portfolio. Binnen Orange Eagle bieden we structureel contentvideo's aan die passen in ons videomarketingbeleid (zie ook: videomarketing). Deze video toont de toepassing van het gebruik van timelapse fotografie.

Logoanimatie Orange Eagle

Uiteraard mag onze eigen logoanimatie van onze Oranje Arend niet ontbreken in ons portfolio. Een kort voorbeeld van Motion Graphics in de vorm van een logoanimatie die we ook voor uw bedrijf zouden kunnen maken. Deze logoanimatie is in de hoge kwaliteit 4K geproduceerd.

Contentvideo: Is stress positief of negatief?

In de reeks van contentvideo's (zie ook contentvideo's) voor A&D Totaal een korte animatie gemaakt met het onderwerp 'Leren omgaan met stress'. Het zal een reeks animaties (zie ook animaties) worden, waarbij dit de eerste is waarbij de vraag gesteld wordt of stress positief of negatief is. Een dergelijke contentvideo past binnen het videomarketingbeleid (zie ook videomarketing).

Animatie E-learning Totaal

Deze animatie vat kort samen welke diensten er vallen onder het concept 'E-learning op maat'. Een animatie met een combinatie tussen een cartoon, een rustige achtergrondmuziek en een voice-over. Hiermee wordt in korte tijd bereikt dat de klant weet wat deze dienst 'E-learning op maat' inhoudt.

Wil je meer weten?

Interesse?