Aftermovies en teasers

Wanneer u een evenement of speciale gelegenheid heeft, dan biedt dit een mooie mogelijkheid om de herinneringen hieraan voor altijd vast te leggen. Ook kan het evenement vooraf extra aandacht krijgen middels een video waarin de interesse van de (potentiële) aanwezigen gewekt wordt. Welke evenementen komen hiervoor in aanmerking? Ieder evenement waarvan u vindt dat er beelden vastgelegd moeten worden. Denk hierbij aan muziekfestivals, foodfestivals, sportevenementen, bedrijfsuitjes, recepties en bruiloften.

Aftermovie Giesbeek Triathlon 2021

Het was eindelijk weer zover: er mocht weer een sportevenement gehouden worden. En dat was te merken: met een flinke opkomst was de tweede editie van de Giesbeek Triathlon een succes. Wij waren erbij om plaatjes te schieten. Naast honderden foto's van enthousiaste deelnemers en toeschouwers hebben we ook de aftermovie opgeleverd met beelden uit de lucht, onder water en op het vaste land.

Teaser Giesbeek Triathlon 2021

Voor dezelfde Giesbeek Triathlon zouden we een teaser gaan maken voor het jaar 2020. Echter gooide het coronavirus roet in het eten en werd de tweede editie naar 2021 verplaatst. Daarop is besloten toch een teaser te maken om de Giesbeek Triathlon ook in 2020 aandacht te geven. 

Aftermovie Giesbeek Triathlon 2019

Tijdens de eerste Giesbeek A&D Totaal Triathlon hebben we unieke beelden vastgelegd van de sfeer van het evenement en van de wedstrijd zelf. Daarbij was het doel om de aanwezigen leuke herinneringen mee te geven, maar ook om een goed beeld te schetsen voor komende edities.

Heeft u interesse in een video voor een evenement?

Interesse?