Het gebruik van drones

Het gebruik van drones is geen doel opzich. Echter geven drones veel creatieve mogelijkheden. Drones kunnen op plekken komen waar mensen niet of moeilijk met een camera kunnen komen. En dat geeft prachtige beelden vanuit een ander standpunt. Bij Orange Eagle hebben we diverse soorten drones tot onze beschikking. Daarbij voldoen we aan de Europese wet- en regelgeving. Zo zijn onze mediaspecialisten opgeleid en beschikken zij over de vereiste certificaten. Wel zo'n fijn idee!

Video

Allereerst zijn drones uitermate geschikt voor het maken van videobeelden. Onze drones beschikken over camera's met minimaal een 4K-resolutie voor hoogwaardige beelden. Ook zijn onze drones gestabiliseerd, zodat videobeelden er vloeiend uitzien en de weersomstandigheden nauwelijks invloed hebben.

VR (360-graden foto's)

Met sommige drones kun je hoogwaardige 360-graden foto's maken om de kijker zelf controle te laten hebben over het beeld waar hij/zij naar kijkt. De kijker kan zulke foto's zelfs met een VR-bril bekijken. Zo komen diverse technieken en materialen samen voor hoogwaardige mediaproducties. Bij Orange Eagle gebruiken we dit bijvoorbeeld om indrukwekkende Virtuele Rondleidingen te maken. 

First Person View (FPV)

De meeste mensen zullen de klassieke drones kennen, maar bij Orange Eagle hebben we ook de beschikking over snelle drones waarbij we met een bril de drone besturen (First Person View). Deze drones zijn vaak een stuk sneller en kleiner dan de klassieke drones waardoor we nog meer creatieve mogelijkheden hebben. Ideaal om snelle objecten te kunnen volgen of door kleine ruimtes te kunnen manoeuvreren en prachtige beelden vast te leggen.

Foto

Ook kunnen we hoogwaardige foto's maken met onze drones. Ideaal om landschappen, gebouwen of evenementen vanuit een ander perspectief in beeld te brengen.

Foto

Dronebeelden nodig? Neem hier contact op.

Interesse?