Werving nieuw personeel

Het nieuws staat er bol van: er is steeds meer krapte op de arbeidsmarkt. En dat betekent dat goed personeel steeds moeilijker is om te vinden. Je wil als bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor jouw personeel en het personeel zo lang mogelijk aan je binden. Maar dan moet het personeel wel weten wat jouw bedrijf zo uniek maakt. En laten wij daar nou goed in zijn om dat realistisch en onderscheidend in beeld te brengen. Door een combinatie van video, interactieve elementen, animatie, en 360-foto's brengen we jouw bedrijf graag realistisch in beeld. We brengen alles in beeld dat belangrijk is voor iemand die op zoek is naar een nieuwe baan. Dat doen we op een onderscheidende manier die bij jouw bedrijf past! 

Video

Allereerst brengen we graag jouw bedrijf en hetgeen jouw bedrijf uniek maakt in beeld met video. Je wil de sollicitant in korte tijd een goede en realistische indruk geven van jouw bedrijf. Dit doen we met beelden die van toepassing zijn op het hele bedrijf. Een soort bedrijfsvideo, maar niet gericht op jouw klant, maar op jouw mogelijke sollicitanten. Wat is interessant voor hen? Zie hiernaast een voorbeeld hoe we dat bij Merba in beeld gebracht hebben.

360-graden foto's

Met 360-graden foto's kun je jouw sollicitant alvast een kijkje laten nemen in jouw bedrijf doordat zij alvast volledig rondom kunnen kijken. Veel medewerkers willen namelijk graag de sfeer proeven door bijvoorbeeld een kijkje te nemen in de kantine of op de werkplek waar zij mogelijk komen te werken. Zie hiernaast een voorbeeld hoe we dat bij Van Schijndel Metaal toegepast hebben met een simpele Virtuele Rondleiding.

Interactiviteit

Bij Orange Eagle maken we graag gebruik van interactieve elementen. We kunnen interactieve knoppen en andere interactieve visuele media toevoegen om het enerzijds onderscheidend te maken, maar ook zodat je de doelgroep zelf controle geeft over hetgeen zij willen zien. Erg handig om één mediaproductie te gebruiken voor meerdere vacatures en de sollicitant zelf te laten bepalen wat hij/zij wil zien.

Interactiviteit

Video, 360-graden foto's en interactiviteit

Helemaal uniek wordt het wanneer we video, 360-graden foto's en interactiviteit gaan combineren tot één geheel. Een korte video om snel een indruk te geven van het bedrijf, interactieve elementen om de sollicitant zelf te laten bekijken wat hij/zij interessant vindt en meerdere 360-graden foto's waarmee hij/zij alvast een kijkje kan nemen in het bedrijf. Hoewel het voorbeeld hiernaast niet gericht is op werving, geeft het wel een goede indruk van de mogelijkheden wanneer we video, interactiviteit en 360-graden foto's combineren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse?